torsdag 14 juni 2012

Sommarlov!




Glad sommar!


önskar Gunilla och Karin

Vi ses igen i femman!
Skolstart torsdag 16 aug kl. 8.15 i paviljongen

Tack för fina sommarpresenter!

lördag 9 juni 2012

VNT release

Nu har vi äntligen blivit klara med vår skoltidning VNT (Växthusets Nya Tidning). Det är vi 4or som är tidningsredaktionen. På måndag delar vi ut "papperstidningen" till hela Växthuset men redan nu finns den att läsa här digitalt.

fredag 8 juni 2012

New City

Nu är "Den lysande staden New City" klar. Kom in och se den när det är fika efter skolavslutningen. Den finns i bildsalen (mellan våra klassrum). Men kika gärna på en förvisning här...

Växthusets dag

Vilken härlig dag! Massor av lekar, aktiviteter och god mat. 4orna hade olika uppdrag vid stationer. Givetvis sköttes det utmärkt! Se bildspel nedan Växthusets dag.
Tack V5or för lån av bildspel!

lördag 2 juni 2012

Riksfinal Schack4an!

Vilken härlig stämning och atmosfär det var på finalen. Barnen gjorde en fantastisk insats. De spelade, uppmuntrade varandra, tog glädjeskutt, hann leka lite och träffa andra glada 4or från hela Sverige. Det blev många tuffa partier och det var klurigt att vinna mot bra motstånd. Trots det kom vi på en bra placering, 72 av 121 finallag. Totalt har landet haft 686 spelande lag med nästan tolv tusen spelare. Det betyder att vi håller en riktigt bra och avancerad schacknivå.

Det resulterade i fina medaljer och ett minne för livet. Tack alla barn i klass 4 Saffran och tack alla föräldrar för hjälp, stöd, service och uppmuntran!


Mer info och filmer finns på Schackfyrans hemsida:  http://www.schackfyran.se/

fredag 1 juni 2012

Stadsplanering

Vi bygger "Den lysande staden New City". Inom kort är den klar och ska ställas ut i bildsalens "skyltfönster". Här ett axplock av allt skapande.